חדר קירור טוב הוא זה שכשבנו אותו חשבו על השימוש היום יומי שלו. איזה מזון הולך להיות שם? עד כמה הוא קרוב לאזורים חמים?
כשהשאלות הנכונות נשאלות מראש, הן מאפשרות לחברה המבצעת לדעת מה הכי מתאים לאותו מפעל.
איפה כדאי למקם את החדר, איזה עובי לעשות את הקירות שלו, איזה מערכת קירור לשים בהתאם לרמת הקור הדרושה, ואם צריך גם מקפיא, איך לשלב את שניהם במקביל בלי לגזול נפח ומשאבים?
רק אחרי שיש מידות ומערכות ספציפיות שהולכות לאכלס את החדר, מקימים את התשתיות ומקבלים חדר קירור שמתאים להתנהלות של החברה והמוצרים שלהם.